POP UP-ilta ” Ginillä ympäri Suomen!”

Perho Pron kokki-intensiiviopiskelijoiden POP UP- ilta 4.1.19
kattaukset klo 17.30, 18.00, 18.30
* paikkoja rajoitetusti

Opiskelijat valmistavat upean illallisen ja palkittu baarimestari Jan Lindgren valmistaa menulle sopivat cocktailit
Kyrö Distelleryn ja Helsinki Distilling Companyn tuotevalikoiman 4 eri ginistä.

Menu, hinta 36 e
Kasvimaa
Avotulella grillattuja jättirapuja, persimonia & tacoja
Perhon omaa sinihomejuustoa
Bataattia & kookosta

Cocktailpaketti, hinta 31 e
* 4 erilaista gin-pohjaista drinkkiä
Alkoholiton drinkkipaketti 25 e

TableOnlinen kautta menu – & drinkkipaketti yhteishintaan 63 e
* maksu etukäteen varauksen yhteydessä

Lisätietoja
020 1180 810, myynti(a)perho.fi