Perhon hunaja Stadin parasta – valtakunnalliseen kilpailuun

Stadin Tarhaajat ja Hunajafrendit ry valitsi 26 maistiaisen joukosta Perhon Hunajan vuoden 2019 parhaaksi hunajaksi. Hunajien maistelu ja suljettu lippuäänestys toteutettiin yhdistyksen neljänkymmenen jäsenen voimin Perho Liiketalousopistossa ti 10.9.2019.

Voitokas makea hunajamme pääsee kilpailemaan jatkopaikasta Poriin, missä järjestetään 26.10.2019 Suomen Mehiläishoitajain Liiton valtakunnallinen kilpailu, jossa valitaan Paikallisyhdistysten paras hunaja. Onnittelut perholaisille ja ahkerille mehiläisille!

Perhon hunaja valittu Stadin parhaaksi 2019

Perhon hunajaa omista pesistä

Perho Liiketalousopistolla on neljä mehiläispesää, joista kaksi sijaitsee Töölön kampuksen koulutalon katolla toisest kaksi Malmin kampuksen Green City Farmilla.  Mettä terveelliseen keitokseensa pörriäiset keräävät kaupungin puistoista, Green City Farmilta, Malmin asukkaiden pihoilta ja parvekkeilta.

Perhon voitokasta hunajaa on nyt myynnissä Ravintola Perhossa 5 euroa / tölkki.

Lisätietoja

Mesila & Isä Ay
Merja-Riitta Laurila, mehiläistarhaaja
040 511 2052
merjis52 (at) gmail.com

Perho Liiketalousopisto
Jarmo Åke, koulutusteknologian kehittämispäällikkö, lehtori
040 147 8552
jarmo.ake (at) perho.fi


Stadin Tarhaajat ja Hunajafrendit ry on helsinkiläinen mehiläishoitajien yhdistys, jonka tehtävänä on edistää mehiläistarhauksen ammattilaisten, -harrastajien ja hunajanystävien mehiläisalan tuntemusta ja ammattitaitoa. Yhdistys on yksi Suomen Suomen mehiläishoitajain liiton paikallisyhdistys.