Ravintola Perhon talvessa tapahtuu

A la Carte – listalla talven makuja

A La Carte listalla on uusia makuja 7.1.2020 alkaen.
Talven antimia pääsee nauttimaan iltaisin maanantaista lauantaihin.
Viinit tai Perhon Panimon oluet täydentävät mainiosti makunautintoa.
Opiskelijat toimivat tarjoilutehtävissä sekä ovat keittiössä oppimassa ammattitaitoisen henkilökunnan opastuksella.

 

Perhon sunnuntait

Sunnuntaisin on tarjolla buffetpöydästä 21 €/hlö kauden ja teeman mukaisia antimia alkumaljan kera klo 12.00-16.00.
Luvassa on tuttuja ja tunnettuja ruokia sekä uusia tuulia perinteisten rinnalle.
Blinibuffee 12.1., 19.1. ja 26.1.
Voimaa ja virkeyttä talveen-buffee 2.2., 9.2. ja 16.2.
* tarjolla on sporttigastronomiaa ja kasviksia.
Varaa pöytäsi ajoissa.

 

Perhon perinteiset bliniviikot 13.1. – 29.2.

Perhossa on bliniviikkoja vietetty jo 1980-luvun alkupuolelta alkaen.
Talvinen herkku maistuu vuodesta toiseen.

Blinipaletti 27,-

Siianmätiä, sipulia, smetanaa, sillikaviaaria,

sienisalaattia, porotartaria, punajuurisalaattia, tilliä

 

Blini kasvislisäkkein 13,-

Sienisalaattia, punajuurisalaattia, Perhon hunajaa, smetanaa

 

Blini siianmädillä 16,-

Siianmätiä, smetanaa, sipulia, tilliä

 

Perhon panimon olutta ja muita tuotteita ravintolasta tai verkkokaupasta

Perhon Panimo on toiminut jo vuodesta 1995, ja on tietojemme mukaan Suomen pienin panimo.
Panimon tuotteita voi nauttia ravintolassa aterian kanssa ruokajuomana, baarissa töiden päätteeksi tai ostaa kotiin.
Verkkokaupasta voi ostaa Perhon perinteisiä suolaisia tai makeita piirakoita sekä kakkuja kodin tai työpaikan juhliin.
Saatavilla on myös Perhon Rohkeaa – töölöläisten omaa olutta, Suomen parhaaksi paikallisyhdistysten hunajaksi valittua
Perhon hunajaa tai vastuullisesti tuulivoimalla paahdettua Perhon kahvia.
Tervetuloa ostoksille Perhoshop.fi.
Ravintolan nettisivuilta löydät laajan valikoiman noutomyyntituotteita.

 

Pöytävaraukset www.ravintolaperho.fi / myynti@perho.fi / 020 1180 810

 Lisätietoja www.ravintolaperho.fi

Lisätietoja annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista
aineista saa ravintolasta. Käytämme kotimaista lihaa.