Ravintola Perhon talvessa tapahtuu

A la Carte – listalla talven makuja

Tervetuloa nauttimaan uuden a la Carte-listan antimia iltaisin maanantaista lauantaihin. Listalla on muun muassa mausteista kurpitsakeittoa talvi-iltojen lämmikkeeksi. Harvinaisempaa antia on veripalttu hieman modernein maustein. Pääruokana maistuu vaikkapa ankankoipiconfit tai klassikkoannos Perhon burgeri. Jälkiruoaksi tarjolla on Perhon juustolan omaa sinihomejuustoa; Perhon Rehtoria,  unohtamatta suussa sulavaa suklaafondanttia.

Perhon sunnuntait

Sunnuntaisin on tarjolla buffetpöydästä 21 €/hlö kauden ja teeman mukaisia antimia alkumaljan kera klo 11.00-15.00. Luvassa on tuttuja ja tunnettuja ruokia sekä uusia tuulia perinteisten rinnalle. Seuraavat sunnuntait kuljetaan italialaisella tyylillä joulua kohti 24.11., 1.12. ja 8.12.2019. Lähempänä joulua voi nauttia perinteisen joulupöydän antimista 31 €/ hlö lauantaina 14.12. ja sunnuntaina 15.12. klo 12-16. Varaa pöytäsi ajoissa.

Itsenäisyyspäivän juhlalounas perjantaina 6.12.

Tervetuloa juhlistamaan Suomen Itsenäisyyspäivää. Menussa on tarjolla suomalaisia makuja sekä perinteisellä että modernilla tyylillä, unohtamatta päivään sopivaa juhlavaa tunnelmaa. Pöytävaraukset klo 13-15 välisenä aikana. Otamme huomioon pöytävarauksen yhteydessä ilmoitetut tiedot ruokavaliosta. Voimme ottaa varauksia rajoitetun määrän.

Menu 48 € / hlö, lapset alle 14 v. 24€

 Muikkukukkoa Perhon tapaan

***

Palsternakka-omenakeittoa, mätimoussea

***

Paahdettua poron ulkofileetä, savustettua poronkieltä, karpalo-hunajakastiketta

***

Lakkagranitee

***

Suklaamarkiisi, aprikoosihilloketta

Joulumenu 27 € 2.12. – 19.12.

Meillä voi nauttia joulun tunnelmasta joulukuun alusta alkaen. Joulumenu on tarjolla kaikkina arkipäivinä ja lauantaisin sekä lounasaikaan että illalla. Menun voi nauttia yksin tai tulla isommankin seurueen kanssa.

Menu

Palsternakka-omenakeittoa, mätimoussea ja paahdettua mallasleipää

***

Lämminsavulohta, porkkana-neilikkarisottoa ja tummaa tillikastiketta

tai

Pitkään haudutettua karitsaa, perunafondant ja karpalo-hunajakastiketta 

***

Suklaamarkiisi, aprikoosihilloketta ja kanelicrumblea

Perhon panimo ja Perhon hunaja – paikallista ja parasta

Perhon Panimo on toiminut jo vuodesta 1995, ja on mitä ilmeisimmin Suomen pienin panimo. Panimon tuotteita voi nauttia vaikkapa ravintolassa aterian kanssa ruokajuomana, baarissa töiden päätteeksi tai ostaa kotiin. Pienpanimon käsityöläisoluet ovat hieno lahjaidea tai tuliainen juhlakauteen. Perhon Rohkeaa on saatavana ravintolan lisäksi verkkokaupastamme Perhoshop.fi. Verkkokaupasta ja ravintolasta voit ostaa myös Suomen parhaaksi paikallisyhdistysten hunajaksi valittua Perhon hunajaa. Nauti Stadin parhaasta hunajasta, ja töölöläisestä, perinteikkäästä oluesta. Kerromme lisää mielellämme.

Pöytävaraukset www.ravintolaperho.fi / myynti@perho.fi / 020 1180 810

 Lisätietoja www.ravintolaperho.fi

Lisätietoja annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista
aineista saa ravintolasta. Käytämme kotimaista lihaa.