Illallinen Pellolla-ravintolassa

Nauti herkullinen illallinen kauniisti katetussa pitkässä pöydässä pellolla loppukesällä!

Heittäydy vastuullisesti tuotetun herkullisen ruoan äärelle juhlistamaan syksyn satoa ja nauttimaan rennosta tunnelmasta taivasalla.

Aika: Lauantai 27.8 ja lauantai 10.9 klo 17-21
Paikka: Perho Liiketalousopisto, Green City Farm, Vanha Helsingintie 13, 00700 Helsinki

Ravintola Pellolla menu 89 €
* sisältää peltokierroksen ja illallisen viineineen

Menu
Mustikoita & rosmariinia maljassa
Varsiselleri, avomaankurkku & kurkkuyrtti kietoutuvat keitoksi
**
Porkkanaa, fetaa & minttua
Kyssäkaalta, raitajuurta ja pyhäbasilikaa
Fenkolia, aniisoa ja korianterinkukkaa
Sipulia, Perhon Juustolan juustoa ja timjamia
Maissia ja salviaa
**
Pääruoka grillista
Luomukaritsaa, tomaattia & lipstikkaa tai
Suippokaalia, tahinia & lehtipersiljaa
**
Marjoissa ja marengissa ruusunmakua

Viinit: Natural-viinien maahantuoja Let Me Wine

*pidätämme oikeuden muutoksiin

Lautasilla päätähtinä ovat oman pellon ekologisista raaka-aineista rakkaudella valmistetut kasvisruoat.
Pääruuaksi voi valita grillatun kasvis- tai liharuoan ( valitaan maksamisen yhteydessä).
Jokaiselle vieraallemme löytyy syötävää monipuolisesta tarjonnastamme.

 

Illallisen kulku
klo 17 vieraiden vastaanottaminen ja peltokierros, Heidi Hovi-Sippola
klo 18 runsas illallinen viineineen
klo 21 kotiinlähtö

Huom. Pukeuduthan sään mukaan. Sateen sattuessa ruokailemme juhlateltassa.

Tervetuloa nauttimaan peltomme antimista Green City Farmille!

Lisätietoja
Pauliina Jyrälä, keittiöpäällikkö
pauliina.jyrala(at)perho.fi

Heidi Hovi-Sippola, viljelytoiminnan asiantuntija
heidi.hovi-sippola(at)perho.fi