A la carte

A la carte-lista on tarjolla arkisin 15-21.30, lauantaisin 14-21.30
Sunnuntaisin tarjolla brunssi

Sadonkorjuu-menu 25 e

tarjolla 6.10-3.11.17
Paahdettua juuriselleriä, persilja-omenakreemiä G, P, ( L )
**
Grillattua oman pellon kaalia, sipulihilloketta L, G
**
Omenaa kahdella tavalla, Perhon hunajalla maustettua kaurajäätelöä L

Perhoon tulee satokauden aikana runsaasti raaka-aineita omalta pellolta Malmilta sekä Kaupunkilaisten Omalta Pellolta, jota hallinnoi Herttoniemen ruokaosuuskunta

Alkuruokia

Salaatti alkuruokana 7.5 e, pääruokana 13.5e
* paahdettua kylmäsavulohta, tilli-avokadokreemiä, soijamarinoitua kanamunaa L, G

Carpaccio 8.5 e
* kotimaista rotukarjaa, marinoitua buffalo-mozzarellaa G

Kurpitsa 7.5 e
* Itsetehtyä ricottajuustoa, paahdettua kurpitssa G

Etanat 7.5 e
* juustokuorrutettuja etanoita valkosipuli-persiljavoissa L, G

Pääruokia

Siika 22 e
* anjoviskermassa paahdettua siikaa, porkkanapyreetä, piparjuurikastiketta L, G

Burgeri 16 e
* kotimainen luomunaudanlihapihvi, briossi, Monterrey Jack-juustoa, ketsuppia, dijon-majoneesia, friteerattuja perunoita VL

Porsaanposki 19 e
* pitkään haudutettua porsaanposkea, tähtianiskastiketta, perunapyreetä L, G

Pihvi 23 e
* kotimaista luomuhärän sisäfileetä, kermaista pippurikastiketta, persiljaperunaa L, G

Kukkakaali 18 e
* kokonaisena paahdettua kukkakaalia, belugalinssi-sienikermaa, mantelipestoa L, G,P

Jälkiruokia

 Mansikka 6.5 e
* vatkattua mansikka-jukurttipannacottaa, mansikkasorbettia ja marinoituja mansikoita L, G

Raparperi 6.5 e
* vaniljamarinoitua raparperia, valkosuklaamoussea, minttusiirappia ja appelsiinikakkua L

Juusto 5.5 e
* päivän juusto, talon näkkäriä, kirsikkatomaattihilloketta