Panimo

Perhon Panimo – käsityönä tehtyä olutta!

Perhon Panimo on Helsingin vanhin toiminnassa oleva panimo. Olemme opetuspanimo ja osa Perho Liiketalousopistoa. Oluita ovat valmistamassa oluentekijöiden lisäksi kokki- ja tarjoilijaopiskelijamme.

Panimo on perustettu vuonna 1995. Alusta asti myydyin oluemme on ollut Perhon Rohkea. Tämä pehmeä ja miellyttävä Amber Ale on jatkuvasti valikoimissamme. Sen lisäksi kokeilemme rohkeasti erilaisia reseptejä. Kausioluet kuuluvat luonnollisesti valikoimiimme. Suosimme vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita, emmekä epäröi käyttää hävikkituotteita oluissamme.

Paras paikka oluidemme nauttimiseen on Perhon omassa ravintolassa. Ravintolassa on 4 hanaa, joissa on vaihtuva valikoima panimon oluita.

Ravintolan myyntipisteestä voit ostaa Panimon oluita mukaan ravintolan aukioloaikoina maanantaista lauantaihin klo 21.00 saakka. Oluet ovat mainio lahjaidea Perhon Panimon oman lasin kera.

Tervetuloa tutustumaan panimon tuotteisiin Ravintolan aukioloaikoina.

Pieni panimomme sijaitsee opetuskeittiön yhteydessä, ja voimme järjestää panimokierroksia rajatusti. Tiedustele myyntipalvelustamme panimokäyntiä ja olut tastingia. Pääset tutustumaan Suomen pienimpään panimoon ja sen tuotteisiin.

Cheers!

Sauli Jarva, Karri Rautsalo, Teemu Lehto, Juha Sinisalo
oluentekijät

Perhon Rohkea

Tyyli: Amber Ale
Alk: 4,7 %
Perhon Rohkea on vuodesta 1995 asti pantu perinteinen brittiläinen pale ale. Miedolla katkeruudella perinteisellä brittiläisellä humaloinnilla varustettu ruoka- ja seurustelujuoma. Suositellaan à la carte listan poroannoksen juomaksi.
Maltaat: Pilsner, Münich, Crystal 100
Humalat: Northern Brewer, East Kent Goldings
Hiiva: Safale S-04

Viekas

Tyyli: Saison
Alk 6,8 %
Viekas-saisonimme kunnioittaa belgialaisia maalaisperinteitä. Kuvittele, kuinka belgialainen maanviljelijä on raskaan päivän päätteeksi palkinnut itsensä virkistävällä oluella. Nyt pala belgialaista pellonlaitaa on tuotu tänne Töölöön.

Mutta Perhon saison on Viekas: vaatimattoman ulkokuoren sisään on pakattu oikea makujen sinfonia: löydätkö häivähdyksen yrttiä, hedelmäisen tuoksun ja mausteisen jälkimaun? Olut on helposti juotava ja siksi onkin vaikea uskoa, että siinä on lähes 7 % alkoholia. Aika Viekas.

Maltaat: Pilsner, Vienna ja Vehnä
Humalat: Northern Brewer, East Kent Goldings, Pekko
Hiiva: Lallemand Belle Saison
Muut: Korianterin siemen, appelsiinin kuori

Tarkista saatavuus henkilökunnalta