Ruokalista

Teimme Temppeliaukion kirkon kanssa yhteistyösopimuksen, jonka ansiosta saimme myyntipaikan kirkon vierestä ja pientä suolaista sekä ykkösolutta tarjolle kirkon asiakkaille.

Rekan tuotevalikoimat on valittu periaatteella ”suomalaista, helppoa ja maukasta”. Rekassa myydään kolmenlaisia täytettyjä rieskoja ja jokaiseen täytteeseen ja tietysti itse rieskaan liittyy jotain aidosti suomalaista.

Täytteitä on kolme:

kasvisvaihtoehto: täytteenä Perhon omaa juustoa (kasviksia, Perhon Juustola -juustoa & rakuunamajoneesia)
Perhon oppimisfilosofiaan kuuluu, että suomalaisen keittiön juuret näkyvät tekemisessä: puhdas luonto, lähiruoka ja oman käden taidot ovat kunniassa. Perhon omat mehiläiset tuottavat hunajaa, biopelto kasviksia ja talon juustola omia juustomakuja, joita voi maistella ravintolassa ja nyt rekasta.

lihavaihtoehto: täytteenä vorschmack (vorschmackia, hernepyreetä & punajuurismetanaa)
vorschmack ei ole suomalainen keksintö, mutta osa Suomen makutarinaa idän ja lännen kohtaamispaikkana ja tietysti osa Mannerheimin tarinaa, johon nämä maut tuovat lisäpotkua.

kalavaihtoehto: savulohi (savulohta, hernepyreetä & piparjuurimajoneesia)
suomalaisen rakkaus kalaan on loputon. Olisiko tämä se meidän neljäs ässämme Sisun, Saunan ja Sibeliuksen rinnalle?