Lounas 15.-19.4.
Maanantai
Perhon kaalikääryleet, muussi ja hillottua puolukkaa L, G ,(M)
Perhon kasviskaalikääryleet, muussi ja hillottua puolukkaa L, G,(V)
Mansikkarahka L, G
Tiistai
Pasta Frutti de mare L (G)
Maustetut tofupullat ja mäskyperunat V G
Tiramisukääretorttu L
Keskiviikko
Butter Chicken, raitaa ja basmatiriisiä L G
Palak paneer tofulla, raitaa ja basmatiriisiä L G (V)
Voisilmäpulla L
Torstai
Chorizo-linssikeitto M G
Pariloitua lohta Hollandaise L G
Parsaa ja tofua Hollandaise L G (V)
Raparperi-mansikkakiisseli V G
Perjantai
Grillattua porsasta Cafe de paris, paahdettuja juureksia ja rucolaa L G (M)
Grillattua Halloumia, paahdettuja juureksia ja rucolaa L G (M)
Hedelmäsalaatti ja vaniljavaahto L G (V)
Perhon kaalikääryleet, muussi ja hillottua puolukkaa L, G ,(M)
Perhon kasviskaalikääryleet, muussi ja hillottua puolukkaa L, G,(V)
Mansikkarahka L, G
Tiistai
Pasta Frutti de mare L (G)
Maustetut tofupullat ja mäskyperunat V G
Tiramisukääretorttu L
Keskiviikko
Butter Chicken, raitaa ja basmatiriisiä L G
Palak paneer tofulla, raitaa ja basmatiriisiä L G (V)
Voisilmäpulla L
Torstai
Chorizo-linssikeitto M G
Pariloitua lohta Hollandaise L G
Parsaa ja tofua Hollandaise L G (V)
Raparperi-mansikkakiisseli V G
Perjantai
Grillattua porsasta Cafe de paris, paahdettuja juureksia ja rucolaa L G (M)
Grillattua Halloumia, paahdettuja juureksia ja rucolaa L G (M)
Hedelmäsalaatti ja vaniljavaahto L G (V)