Perho Liiketalousopisto 2734201-9 (jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät voimassaolevat arvonlisäverot.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: asiakaspalvelu@perhoshop.fi

Puhelin: 09 350 9210

Postiosoite: Perhokatu 11, 00100 Helsinki

Tilaaminen

Tilaus hyväksytään maksamalla verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä mahdolliset panttikulut. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Checkout Finland, joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Checkout Finland verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Checkout Finland. Checkout Finland välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää

Maksutavat

Checkout Finland -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash. 

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Mash: Mash Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 45 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi.  Lisätietoja Mashista osoitteessa https://www.mash.com/fi/kuluttajille/hinnasto

Mash Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Mash Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Checkout Finland -maksupalvelun yhteystiedot

www-sivut: https://www.checkout.fi/ota-yhteytta

Puhelimitse: 0800 552 010 (0,00 €/min+pvm)

Sähköpostitse: asiakaspalvelu@checkout.fi

 

Toimitus / osallistuminen

A: Tilaus koskee tuotteita: toimitus tapahtuu noutona ilmoitetusta noutopisteestä haluttuna ajankohtana.

B: Tilaus koskee osallistumisia: joka oikeuttaa osallistumaan valitsemaasi tapahtumaan.

Mikäli tapahtuma perutaan, saat suorittamasi maksun takaisin.

Palautukset

Verkkokaupan kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja peruutusoikeus. Huom! tilattaessa valmistettavia tai pilaantuvia tuotteita, näiden palautus ei ole mahdollista. Halutessasi peruuttaa tai vaihtaa tapahtumaa, ota ensin yhteyttä verkkokauppaan ja kysy palautusohjeita. Liitäthän yhteydenottoon mukaan nimesi, yhteystietosi , tapahtuman nimen ja ajankohdan sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.

Tilauksen peruuttaminen

Huom! tilattaessa valmistettavia tuotteita tilausta tulee perua 3 arkipäivää ennen toimituspäivää.  Osallistumisen mahdollisista peruutuksista on ilmoitettava viimeistään kaksi viikkoa (lyhytkurssit ja tentit) ennen koulutuksen alkua, tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % kurssin hinnasta. Jos peruutuksen syynä on sairaus (lääkärintodistus esitettävä), on toimistokuluveloitus 50 € sis. alv 24 %. Jos osallistuja jää saapumatta eikä ole perunut osallistumistaan, veloitamme koko kurssimaksun. Passikokeiden peruminen päivää ennen koepäivää.

 

À la Carte-lista

tarjolla keskiviikosta perjantaihin klo 16-22 ja lauantaisin klo 14-22. Tervetuloa!