LOUNAS 19.-23.5.
MAANANTAI
Paistetut muikut, jugurttikastiketta ja perunamuussia L G
Paahdettua kukkakaalia, linssipataa ja jugurttikastiketta L G (V)
TIISTAI
Rapeaa frittikanaa, currymajoneesia ja yrttiriisiä M G
Kikherne-kukkakaalicurry, yrttiriisiä V G
KESKIVIIKKO
Lihapullat kermakastikkeessa, perunamuussia L G
Tofupyörykät kermakastikkeessa, perunamuussia L G (V)
TORSTAI
Paistettua lohta, voi-valkoviinikastiketta ja tilliperunaa L G
Uuniperuna, savutofuskagen ja tomaatti-punasipulisalaattia V G
PERJANTAI
Chorizopasta ja paahdettuja kasviksia L (G)
Grillattu kasvis-halloumivarras, tomaattikastiketta, kevätsipuli-ohraa L G (V)