Juhlatiloissamme pöytiin tarjoillut menut vähintään 10 henkilölle.





MENU 1

Sokerisuolattua lohta, fenkolisalaattia, piimäkastiketta ja tilliöljyä, kirjolohen mätiä
*mallasleipää ja voita

***

Paistettua kananrintaa ja sitruunatimjamiveloute,
oman pellon satoa ja paahdettuja nappulaperunoita

***

Rosmariini pannacotta ja sesongin marjoja

*kahvia tai teetä

52 €



MENU 2

Perhon Rehtori sinihomejuustoa, paahdettua suippopunajuurta ja rypäleitä, hunajavinegrette
*Juurileipää ja voita

***

Perhon savulohta ja voi-valkoviinikastiketta,
oman pellon satoa ja tilliperunaa

***

Kardemumma financier, omenahilloketta ja marenkia
*Kahvia tai teetä


54 €






Päivän lounasmenu

Alkusalaatti

***

Päivän pääruoka

***

Päivän jälkiruoka
*Kahvia tai teetä

28€
*Tarjolla arkisin lounas aikaan









Juhlatiloihimme katetut noutopöydät vähintään 20 henkilölle

 



Kahvipöytä 1

Mansikkakermakakkua
Vanhanajan pikkuleipiä
Kahvia tai teetä, jäävettä

28 €


Kahvipöytä 2

Vihersalaattia, kirsikkatomaatteja ja pikkelöityä punasipulia, basilikaöljyä
Saaristolaisvoileipäkakkua kylmäsavukirjolohesta ja katkaravuista, pikkelöityjä tillikurkkuja
Mansikkakermakakkua
Kahvia tai teetä, jäävettä

38 €


Kahvipöytä 3

Lehtikaali Caesar, rapeaa pekonia, rosmariinikrutonkeja ja parmesaania
Punajuurimallasleipäkakkua ja Perhon rehtori sinihomejuustoa
Metsäsieni-kaalipiirakkaa
Suklaamoussekakkua
Kahvia tai teetä, jäävettä

42 €


Lisähinnasta kahvipöytään:
Vanhanajan pikkuleivät + 3 €
Savuporo-mallasleipäkakku + 5,5 €
Lisäkakku + 4,5 €



Keittotarjoilu

Perinteistä kermaista lohikeittoa
Mallasleipää ja voita
Mansikkakermakakkua
Kahvia tai teetä

38 €





Salaattipöytä 


Vihersalaattia, kirsikkatomaatteja ja pikkelöityä punasipulia, basilikaöljyä
Katkarapuja ja omena-perunasalaattia, tillijugurttidressing
Perhon Rehtori sinihomejuustoa, paahdettua suippopunajuurta ja rypäleitä, hunajavinegretteä
Lehtikaali Caesar, rapeaa pekonia, rosmariinikrutonkeja ja parmesaania
Juurileipää, kurpitsahummusta ja voita

34 €

Alkupalapöytä 


Sokerisuolattua lohta, savumuikkuja ja katkarapuja Skågen, tillikurkkuja
Uuden sadon perunaa, voisulaa ja sipulin vartta
Vihersalaattia, kirsikkatomaatteja ja pikkelöityä punasipulia, basilikaöljyä
Perhon Rehtori sinihomejuustoa, paahdettua suippopunajuurta ja rypäleitä, hunajavinegretteä
Leppäsavustettua porsaan lapaa ja kurpitsa-rosmariinihilloketta
Juurileipää, mallasleipää ja voita


38 €


Täydennä pääruoalla:



Rapeaksi paistettu munakoisopihvi ja yrttijugurttia +12


Perhon savulohta ja voi-valkoviinikastiketta, uuden sadon tilliperunaa +14


Paistettua kananrintaa ja sitruunatimjamiveloute, paahdettuja
nappulaperunoita +12


Perhon Rohkeassa haudutettua mehevää possua ja haudutuslientä, perunasosetta+14


Pippuripihvi härän sisäfileestä ja prässättyä perunaa +18

*Lisukkeena oman pellon satoa
Täydennä jälkiruualla: 
 Rosmariini pannacotta, sesongin marjoja + 8 €
Kardemumma financier, omenahilloketta, marenkia + 8 € 
 *tarjoillaan lautasannoksina kahvin tai teen kera

Mansikka-kermakakku + 8 € 
 Suklaamoussekakku 8 €
Vegaaninen suklaamoussekakku 8 €
*tarjoillaan noutopöydästä kahvin tai teen kera














Käytämme sesongin mukaan oman pellon kasviksia, juureksia ja yrttejä. Green City Farm on kestävän kehityksen oppimisympäristö, joka sijaitsee Helsingin Malmilla. Omalla pellolla päästään näkemään läpinäkyvä ruokaketju ja kokemaan, mistä ruoka tulee ja miten se siirtyy pellolta pöytään.