Perhoshop

Perhoshop on Perho Liiketalousopiston verkkokauppa, jossa on tarjolla Ravintola Perhon, Green City Farm pellon ja ammatillisen lisäkouluttajan Perho PROn tuotteita ja palveluita.    

Kaikessa mitä myymme on tärkeää aitous & kestävyys; aidot raaka-aineet, aito kädenjälki ja ehdottoman innokkaat tekijät.

"Meillä kerma on kermaa ja voi voita. Aidosti ja vastuullisesti." 

Perho Liiketalousopisto Oy

On yhtä kuin opiskelijat. Olemme olemassa siksi, että voimme tarjota opiskelijoillemme aidon työympäristön, mahdollisuuden oppia käytännön työtä ohjattuna yhdessä ammattilaisten kanssa. 

Perho Liiketalousopisto on yksityinen oppilaitos, joka luo menestyksen mahdollisuuksia tarjoamalla innostavan reitin ammattiin. Olemme kestävän kehityksen sertifioitu ammatillinen oppilaitos ja tarjoamme osaamista, palveluita ja yhteistyötä niin yrityksille, yhteisöille kuin yksityishenkilöillekin.

Perho PRO

Perho PRO on meidän ammatillinen lisäkoulutusyksikkö, joka tarjoaa valmennuksia, lisäkoulutusta ja kehittämisyhteistyötä matkailu- ja ravintola- alan ammattilaisille ja yrityksille. Meiltä löytyy ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot ja erilaiset lyhytkoulutukset esimerkkeinä Viinikoulu ja Kokkikoulu. 

Ravintola Perho

Ravintola Perho on Töölön kampuksellamme toimiva opetusravintola, joka tarjoaa aidon työympäristön opiskelijoillemme. Olemme Luomua-ravintola sekä "MyHelsinki valitse vastuullisemmin" -ravintola.

Tulevat kokit ja tarjoilijat aloittavat opintonsa työssäoppimalla ravintolan salissa ja keittiössä. Ravintolan toimintaa piristävät opiskelijoidemme pop up -tapahtumat. Löydät myös ruokatuotteitamme säännöllisellä reitillä kulkevasta Perhon Ruokarekasta.

Perhon Panimo

Pienpanimomme on Helsingin vanhin toiminnassa oleva panimo - jo vuodesta 1995 lähtien. Panimolaitteet sijaitsevat Töölössä opetuskeittiöidemme yhteydessä. Teemme käsityönä erilaisia pienpanimo-oluita ja opiskelijamme osallistuvat ohjatusti oluen valmistukseen.

Green City Farm

Green City Farm peltomme on kestävän kehityksen oppimisympäristö, joka sijaitsee Helsingin Malmilla, Longinojalla. Omalla pellolla päästään näkemään läpinäkyvä ruokaketju ja kokemaan, mistä ruoka tulee, ja miten se siirtyy pellolta pöytään. Peltomme tuottaa ekologisesti ja vastuullisesti satoa, palveluita ja tuotteita asiakkaille, ravintoloille ja yhteistyökumppaneille. 

Kesätarjous: 


Burger + Bisse = 20€
Kyyttönaudanlihapihvi* tai grillattu portobellopihvi.
Lisäksi Uljas Lager 0,5-l olut.

Lisävalinta: Rehtori-sinihomejuusto 2€

Tarjous voimassa 24.5.-15.6.2024
*Kyytönliha Bovikin luomutila Raasepori

À la Carte-lista

tarjolla keskiviikosta perjantaihin klo 16-22 ja lauantaisin klo 14-22. Tervetuloa!