A la carte

A la carte-lista on tarjolla arkisin 15-21.30, lauantaisin 14-21.30
Sunnuntaisin tarjolla brunssi

Table caption
Alkuun
Keitto alkuruokana 8 e, pääruokana 15 e
L, G
* Kuohkeaa rapukeittoa, käsinkuorittuja katkarapuja
Lohi 8 e
L, (G)
* Kylmäsavulohiskagen, kuminakurkkua
Kateenkorva 7 e
L, G
* Paistettua vasikan kateenkorvaa, sipuli-korinttihilloketta, fenkolikreemiä
Lehtikaali alkuruokana 7 e, pääruokana 13 e
L, (G)
* Lehtikaali-caesar, luomukananmunaa
Päälle
Kuha 22 e
L, (G)
* Paahdettua kuhaa, rapuliemenssä haudutettua spelttiä, piparjuurta
Kuvepaisti 19 e
L, G
* Grillattua rotukarjan kuvepaistia, lipstikkahollandaisekastiketta, punakaalia, varhaisperunaa
Poro 21 e
L, G
* Haudutettua poronpotkaa, selleriä, punaviini-lakritsikastiketta
Peruna & Tatti 16 e
L, G
* Peruna-herkkutattirösti, lämmintä sipulivinaigretteä, maa-artisokkaa
Perhon lämminleipä 16 e
L, (G)
* Paistettua briossia, grillattua Iberico-porsaan secretoa, savustettua hollandaisakastiketta
Jälkeen
Päärynä 7 e
L
* Päärynäkakkua, päärynä-jukurttijäätelöä, karamellisuklaamoussea
Lakritsi & Luumu 7 e
L, G
* Lakritsinen Créme brûlée, luumusorbettia
Juusto 5 e
L
* Päivän juustoa, siemennäkkileipää