A la carte

A la carte-lista on tarjolla arkisin 15-21.30, lauantaisin 14-21.30
Sunnuntaisin tarjolla brunssi

PARSAA 29.4 ALKAEN

Parsaa hollandaise & parmesaania 10 e
Parsaa hollandaise & kylmäsavulohta 13 e
Parsaa hollandaise & ilmakuivattua kinkkua (Espanja) 13 e

Table caption
Alkuun
Parsa-fenkolikeittoa & muikunmätiä
alkuruokana 9 e, pääruokana 16 e
L, G, (V)
Lohipastramia, aiolia & fenkoli-tillisalaattia 9 e
L, G
Parsakaalia kolmella tavalla 8 e
* tartar, friteerattua & pyreetä
V, G
Vuohenjuustosalaattia
* mansikoita, pähkinöitä, kurkkua, paahdettua tomaattia
alkuruokana 9 e, pääruokana 16 e
VL, G, P
Päälle
Paistettua haukea, hauki-rapumureketta & caviart-valkoviinikastiketta 22 e
L, G
Maissikanaa (Ranska), hernepyreetä & tummaa rakuunakastiketta 20 e
L, G
Perhon karitsaburgeri
karitsan- & naudanlihapihvi (Suomi), friteerattuja perunoita & vihreää ketsuppia 16 e
L
Grillattua rotukarjan ulkofileetä (Suomi), kevätsipuli-hollandaisekastiketta, friteerattuja perunoita 25 e
L, G
Osterivinokasrisottoa, pinaattikreemiä & grillattua porkkanaa 19 e
L, G, (V)
Jälkeen
Persikkaserbettia, rahka-valkosuklaakreemiä & siitepölyä 8 e
L
Suklaaganachea, pralinemoussea & vadelmia 8 e
L, G
Perhon Juustolan juustoa & siemennäkkileipää 5 e
L