A la carte

A la carte-lista on tarjolla arkisin 15-21.30, lauantaisin 14-21.30
Sunnuntaisin tarjolla brunssi

SIMPUKOITA

1/2 simpukoita, ranskalaisia perunoita & aiolia 12 e
* merimiehen tapaan
* kermaisessa sahramiliemessä

1/2 kiloa simpukoita ja 0.5 l Perhon Panimon Belgi-olut yhteishintaan 15 e

1 kilo simpukoita, ranskalaisia perunoita & aiolia 19 e
* merimiehen tapaan
* kermaisessa sahramiliemessä

1 kilo simpukoita ja 0.5 l Perhon Panimon Belgi-olutta yhteishintaan 22 e

Table caption
Alkuun
Parsa-fenkolikeittoa & muikunmätiä
alkuruokana 9 e, pääruokana 16 e
L, G, (V)
Lohipastramia, aiolia & fenkoli-tillisalaattia 9 e
L, G
Parsakaalia kolmella tavalla 8 e
* tartar, friteerattua & pyreetä
V, G
Vuohenjuustosalaattia
* mansikoita, pähkinöitä, kurkkua, paahdettua tomaattia
alkuruokana 9 e, pääruokana 16 e
VL, G, P
Päälle
Paistettua haukea, hauki-rapumureketta & caviart-valkoviinikastiketta 22 e
L, G
Maissikanaa, hernepyreetä & tummaa rakuunakastiketta 20 e
L, G
Perhon karitsaburgeri, friteerattuja perunoita & vihreää katsuppia 16 e
L
Grillattua rotukarjan ulkofileetä, kevätsipuli-hollandaisekastiketta, friteerattuja perunoita 25 e
L, G
Osterivinokasrisottoa, pinaattikreemiä & grillattua porkkanaa 19 e
L, G, (V)
Jälkeen
Persikkaserbettia, rahka-valkosuklaakreemiä & siitepölyä 8 e
L
Suklaaganachea, pralinemoussea & vadelmia 8 e
L, G
Perhon Juustolan juustoa & siemennäkkileipää 5 e
L